Doduse Mujagic, Zeric (takodjer veliki potencijal) kao i Osmankovic su vec upisali nastupe za A-tim Zelje kao i nekoliko igraca FK Sarajeva. Serbecic je takodjer nastupao za a-tim zvijezde cak kao 18 godisnjak je bio standardan na stoperskoj poziciji. Medjutim zasto sam napisao ovu trojicu je to sto Mustedanagic je bivsi kapiten U16 i U17, a trenutni kapiten U19. Postigao je vise golova nego sto mogu smisliti za omladinske selekcije Sparte. A ono malo sto sam uspijo vidjeti je bilo dovoljno da dam sud, da se radi o velikom talentu. Demirovic je kako novinaru kazu mozda i najveci trenutni ofanzivni potencijal Leipziga. Kroz godine je u vrhu lige strijelaca.
U U19 do sada se nije nesto proslavio, ima 6 nastupa i 0 golova. Hadzic je ne euro pokazao da se itekako moze racunati na njega. Igrac Bayerna koji je postigao dva gola protiv ukrajine a mogao je se upisati u strijelce i protiv austrije i njemacke. Ove godine nastupao je i u uefa youth league (liga prvaka juniora), i ako je godinu mladji. Znaci da i iduce godine moze nastupati. Takodjer postigao je dosta golova u tamosnjoj kadetskoj i juniorskoj bundesligi. Inace spomenuo bi Ali Suljica (98, Chelsea), Damira Bektica (98, Hertha) i Dzenisa Burnica (98, Dortmund) koji su veliki veliki talenti i ako bi njih uspjeli da privedemo bili bi definitivno na konju...
Znaci da racunaju na njega. Sto je logicno. Jer je momak ogroman potencijal. Cak ni hrvati nemaju toliko veci talenata od Gojaka usudio bi se reci. Vec je debitovao i u ligi prvaka sto nije mala stvar. Mislim da od iduce godine mozemo ocekivati puno vecu minutazu Gojaka u prvom timu. Hadziahmetovic od ove sezone jedan od najstandardniji igraca Konye koja pokazuje da onaj blam prosle sezone i trece mjesto nije slucajnost. Dosta organizovana ekipa a Amir kao 19godisnjak igra jednu od glavni uloga u ovom timu.
rezultati, raspored, Bosna i Hercegovina U17 - Livesport.com Bosna i Hercegovina U17 rezultati i raspored na Livesport.com. Ovo je stranica o Bosna i Hercegovina U17, (Nogomet/Europa). Ako tražite rezultate neke
Definitvno za pohvaliti jer je on prije samo godinu dana igrao na nasim livadama. Ja bi rekao u ovom trenutku s Gojakom nasa dva najveca potencijala u omladinskim selekcijama i buduci A-reprezentativci, bez ikakve dileme. Samo da ih povrede zaobidju... Sto se tice ove ostale trojice. A mogao sam ih zamjeniti (izuzev Zinedina), oni su kao i skoro svi ostali omladinci rodjeni 97-99 i dalje omladinski igraci, znaci da nisu nastupali za A-timove.
Ali eto mogu pokasati jedan dan kad budem imao vise vremena Imamo mi velikog potencijala itekako, ali sad hoceli biti sta od njih to je pitanje. kakav je zinedin po tvom sudu? ima li je mjesta u top 5? tvojih licno top 5? ovo sto sam ja upratio da ih se hvali: zinedin, gojak, hadzic x 2, kovac ovdje racunam samo u16 do u19, bez u21 repke ali ja o ovim igracima ne znam nista, osim za gojaka pa me interesovalo vidjenje ostalih forumasa Definitivno da je Zinedin medju top, top talentima koje uopste imamo.
(GLEDAJ**) Borac U19 Ashdod U19 prijenos 12 oktobar 2022 Perfil de (GLEDAJ**) Borac U19 Ashdod U19 prijenos 12 oktobar 2022 na FluidMed. Sucre - Always Ready -:-BOSNA & HERCEGOVINA: Prva
Under-17 | UEFA.com The official site of European Under-17 Championship 2023. Visit now for information such as news, stats, France's triumph: U17 EURO at a glance.
Bosnië-Herzegovina Nationale elftal - voetbal.com Bosnië-Herzegovina Nationale elftal. De aanvaller van Bosnië-Herzegovina trok de broek van verdediger Sokratis Bosnië-Herzegovina [U17
Gledao sam ga nekoliko puta (ali vise highlights i slicno) i odskako je dosta od svoji saigraca. Cak i kada je nastupao sa godinu starijim. A vidio sam prije neki mjesec na stranici njegovog kluba da je postigao hrpu golova. Neznam kakva je trenutna situacija njegova u Sparti ali ako je toliki talenat sto se prica, mozda bi ga vec za godinu dana-dvije trebali ocekivati u seniorima. Znas kako, ja licno ovu djecu nisam gledao uzivo niti imam neke snimke, tako da malte ne najvise informacije dobijem gledajuci statistiku, da li igraju, kakva je uloga znaci klupa ili startna pozicija, koliko nastupa za omladinske selekcije i tako... Ali gledajuci ove neke igrace, ovako na prvu rekao bi: Gojak (97, DZ), Hadziahmetovic (97, Konyaspor), Mustedanagic (98, Sparta Prague), Demirovic (98, RB Leipzig), Hadzic (99, Bayern) Gojak je kao 18godisnjak igrao seniorski fudbal. S 19 je vec pokupio nekoliko nastupa za A-tim Dinama a mnogo puta je bio na klupi, cak prije onog spanca Olma kojeg je Dinamo doveo iz Barcelone il sta vec..
Mladje selekcije i talenti - Stranica 5DZM13 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:DZM13 je napisao/la:moze li neko opisati 5 najvecih bh. talenata (da je kosarka to bi vam ja napisao, to mi je specijalnost) u dobi od 16-22 god? prednosti i mane Uh itekako nezahvalan posao je to kad je fudbal u pitanju.. Dosta je to drugcije od kosarke... A iskreno mi do sada u tim godinama nemamo nijednog supertalenta a la Dzanan Musa, Njegos Sikiras, Sani Campara... Mozda Dzenis Burnic koji je debitovao za Dortmund, medjutim on i dalje igra pod njemackom zastavom i vidjetcemo hoceli biti sta...
Livescore: Nogomet LIVESCORE.in vas obavještava o nogometnim rezultatima uživo sa svojim brzim EUROPAEuropsko Prvenstvo U17 - Žene - Kvalifikacije - Round 1 - League
Gledaj UŽIVO - N1 N1 TV LIVE stream. Video Player is loading. Play Video. Play. Mute. Current Time 0:00. /. Duration 0:00. Loaded: 0%. Stream Type